Saneribox jūnija kastīte/ Unboxing

Saneribox jūnija kastīte

Sveikas, Dāmas!!!
Nespēju pretoties vilinājumam, tāpēc arī es pasūtīju skaistuma kastīti. Vajadzēja gaidīt vairāk kā mēnesi, bet pēdējā jūnija dienā šī kastīte bija klāt.
Kastītes dizains sievišķīgs un elegants. Uzreiz nopriecājos, ka būs glīta kastīte, kur salikt savus sīkumus:)




Tātad ķeramies klāt. Produktu apraksts un mans vērtējums.


HERMES Le jardin de monsieur- vasarīgas smaržas, vislabāk uz kādu pasākumu vasaras naktīs.



LANCOME La Vie Est Belle - smagnējas smaržas, vairāk domāts rudens un ziemas sezonai. Tāpēc īsti nesaprotu, kāpēc šis smaržu paraudziņš ir jūnija kastītē!? Labāk iederētos septembra skaistuma kastītē.



GATINEAU Aquamemory High Hydration Cream-Mask -mitrinoša krēmveida maska dehidrētai ādai. Pēc šī produkta izmēģināšanas bija sajūta, ka visa āda noklāta ar vaska kārtiņu. Laikam jau mana āda nebija dehidratējusies;)


LANCOME Visionnaire-pārceļ ideālās ādas jēgu uz citu dimensiju.Vēl perfektāka, vēl gludāka āda katru dienu. Izklausās spīdoši. Bet nepamet sajūta ka šīs krēms domāts sievietēm 45+.


HELEN Remedy- mati atgūs formu un to pilnīgumu, patīkamu mīkstumu, mirdzošu spīdumu un vieglumu. Lietošana 1-3x mēnesī. Tiks izmēģināts un cerams attaisnos sev piedēvētās īpašības.


MARVIS Zobupasta - nekad nebiju lietojusi, patīkams pārsteigums. Atsvaidzinoša un maiga garša. Svaigas elpas sajūta vēl kādu laiciņu.


SEBAMED intīmās higēnas līdzeklis PH 3,8 - Firma un produkts labs, bet vai šim būtu jāatrodas skaistuma kastītē..? Diez vai!
Kopsavilkums: Biju gaidījusi ko vairāk, bet ko darīt. Viņiem jāpiedomā pie tā, lai produkti būtu domāti lielākai daļai pircēju, nevis šauram cilvēku lokam. Vērtējums - 6 balles.




Comments

  1. šo kastīti neiegādājos, jo no visādām skaistuma kastītēm var mierīgi pārtikt un neko nepirkt, citādi tie krājumi paliek arvien lielāki, kā tas ir manā gadījumā. abi lancome paraudziņi man tika iedoti vienā pirkumā, taču neesmu izmēģinājusi. par šīs kastītes sastāvu arī nebūtu sajūsmā. man jau iepriekšējā likās so so vai drīzāk patukša, izņemot lancome tušas miniatūru. varbūt esmu atēdusies.
    par matu līdzeklīti gaidīšu atsauksmi vai vismaz viedokli pie tukšās taras :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Iekodos Šopingā :)