Sejas kopšana janvārī


weheartit.com
Sveiciens Jaunajā Gadā ! 😊
Novēlu Jums prieka pilnu gadu, galvenais labu veselību !!! 💓

Ļoti gribētos pievērst lielāku uzmanību savai sejas ādas kopšanai, īpaši ziemā. Katru reizi, kad esmu veikalā un cenšos kaut ko atrast savai sejas ādai, mani pārņem šausmas un slinkums meklēt. Piedāvājums ir milzīgs un saprašanas īsti nav. Mēģināts ir daudz, bet nekas nepatīk un nepalīdz 😞 Ziemā, jo īpaši man ir izteikti sausi ādas pleķi uz sejas, kas ir super labi redzami. Mans sejas ādas tips ir kombinēta āda. T-zona taukaina un vaigi sausi (dažviet arī piere).

Pēdējā reizē, kad biju Drogās, uzgāju "Beauty Formulas" sejas kopšanas līniju, kuru iepriekš nebiju manījusi Drogas plauktos. Biju lietojusi deguna poru attīrošos plāksterus. Protams, niezēja pamēģināt 😁 Cenas arī bija draudzīgas.
Iegādājos Micerālo ūdeni jūtīgai ādai. Uz iepakojuma rakstīts, ka micerālais ūdens ir bez aromāta, tā gan es neteiktu. Aromāts ir un spēcīgs, bet man netraucē, jo pēc tā lietošanas tik un tā seju noskaloju ar ūdeni. Tas notīra kosmētiku un liekās taukvielas. Ar šo līdzekli attīru seju no dekoratīvas kosmētikas vai attīru sejas ādu pirms lietoju pārējos sejas tīrīšanas produktus
Mālu maska ar aktivēto ogli.
Maska absorbē liekās taukvielas un dziļi attīra ādu. Maskā esošais dabīgais kaolīna māls un aktivētā ogle, kas kopā darbojas kā magnēts. Šo mālu masku lietoju pēc sejas notīrīšanas ar micerālo ūdeni. To viegli uzklājot uz tīras un sausas sejas ādas un paturot 15 min, lai iedarbojas, tad noskaloju ar siltu ūdeni.
Sejas skrubis ar aktivēto ogli.
Skrubis palīdz iznīcināt melnos komedonus un atbrīvo poras. Sastāvā ir aprikožu kauliņu mikrodaļiņas, kas strādā kā pīlings un aktivētā ogle, kas absorbē netīrumus. 
Lietoju to pēc mālu maskas, lai padziļināti notīrītu sejas ādu. Uzklājot to ar vieglām masējošām kustībām uz tīras un sausas sejas ādas. Paturu to 2 minūtes un skaloju ar siltu ūdeni.
Deguna ādas poras dziļi tīrošās sloksnes.
Tās ir ar absorbējošo ogli, kas noņem(izrauj) netīrumus. Piparmētru eļļa un burvju lazda - atvēsina, atbrīvo un savelk atvērtās poras. Lietoju, lai izrautu visus netīrumus no deguna porām. Pirms sloksnes uzklāšanas, deguns ir jāsamitrina, lai sloksne pieliptu. Ļauju tai nožūt 10-15 minūtes. Kad tā ir nožuvusi, lēnām ņemu nost no sāna sākot. Noskaloju degunu no liekās melnās līmītes, kas aizķērusies uz ādas no sloksnes.
Kad visas sejas tīrīšanas procedūras pabeigtas, tad mitrinu sejas ādu ar iemīļoto "Dzintars be trendy" mitrinošo sejas krēmu. Smaržo fantastiski :)
Un neaizmirstot, protams, mitrināt arī lūpas. Tagad topā man ir EOS zemeņu lūpu balzāms.


Nākamajos rakstos par dāvanām no Amerikas un Ziemassvētku dāvaniņām 😊


💓💓💓💓💓


Comments

  1. Labprāt pamēģinātu produktus ar kativēto ogli. Ientriģēja. Drogās nebiju manījusi, bet varbūt vienkārši uzmanību nepievērsu.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Iekodos Šopingā :)