NYX, Inglot, Sleek pirkumi no Baltic Beauty

Bello ! :) 
Šie nav vienīgie pirkumi no izstādes "Baltic Beauty", ŠEIT vari aplūkot visus pirkumus. Par pārējiem pirkumiem pastāstīšu nākamajos rakstos. Arī par NYX uzacu gēlu rakstīšu atsevišķi.
 Protams, ikgadējais pirkums Inglot stendā - INGLOT Perfect length & Define mascara
ŠEIT var atrast manu pirmo atsauksmi par skropstu tušu. Domas nav mainījušās - perfekti atdala skropstas, labs klājums un nedaudz pagarina skropstas.
SLEEK 
Ar šo kosmētikas brendu esmu pazīstama jau 4 gadus. Plauktā stāv 6 acu ēnu paletes :D Par tām arī varētu pastāstīt, bet citā dienā :)
Šoreiz par manu pirmo lūpu produktu no SLEEK. Kā jau zināms, tad esmu mattē lūpu fane. Arī SLEEK ražo matte lūpu krēmu :) lucky me :D
SLEEK Matte Me lip cream - ultra smooth matte
 Tonis - Fandango purple 431. ŠEIT var apskatīt mājas lapā.
Spīdums klājas viegli, jo nenožūst uzreiz, to var redzēt bildē augstāk un zemāk, kad spīdums sak žūt. Noturība ir super laba, līdz saskaries ar dzērienu :D Ja akurāti ēd un dzer, tad nebūs nepieciešama pielabošana.
Tonis ir vienkārši pasakains, Tavas lūpas pamanīs visi :) saņēmu ļoti daudz acu skatienus un komplimentus.
Protams, neiztikt bez NYX stenda apmeklējuma. Jo īpaši, kad tas tiešām ir NYX stends. Cenas bija labas, ja nemaldos -10% no veikala cenas.
Šoreiz neviens matte produkts :D ou my ! :D
Tieši pretēji butter gloss spīdumi.
Spīdumi ir biezi, bet ļoti maigi un patīkami. Otiņa ir ļoti mīksta un uzklāšana ir ļoti viegla. Nemācēšu vēl teikt par noturību, bet šķiet būs labi.
Tonis - IBL19 PINK MACAROON
Tonis - IBL12 SPICE CAKE 
Šo ieraudzīju pirmo reizi.
NYX PLUSH gel lipstick, protams, nagi niezēja. Izvēlējos neitrālu toni, ja nu nepatiks.
Tonis - PGLS08 Dime piece
Pēc uzklāšanas uz lūpām, sajūta ir tik maiga. Klājot viegli vienā kārtā, tad izskats būs dabīgs. Klājot biezāku, tonis būs pamanāmāks. Laba lūpu krāsa, kuru var paķert līdzi somiņā, ja vēlies vieglas lūpiņas.





Laikam esmu atkarīga no lūpu krāsām :D
No kādiem kosmētikas produktiem Tu esi atkarīga?



Comments

  1. Man visvairāk patīk krāsot seju :D Gan sev, gan citiem - pēc iespējas līdzenāk uzklāt tonālo, labi paplūdināt sārtumu, kurektoru :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Skrubīši no Multilukss