Iekodos Šopingā :)


Labdien!
Pirmdiena ir klāt! Pagājušā nedēļa paskrēja..ahh.. ātri gan.
Nedēļas nogale bija interesanta, sākot ar piektdienas vakaru. Kopš vasaras sākuma nedzīvoju Rīgā. Tāpēc uz Rīgu dodos reti. 

Visu vasaru vēlējos apmeklēt Kalnciema tirdziņu, bet kaut kā nesanāca uz to pusi braukt. Tad biju pieteikusies piedalīties Hippie Andele Mandele Kalnciema kvartālāTādā veidā apvienojot divus pasākumus :) Andelē piedalījos kā tirgotāja. Šī bija mana pirmā Hippie Andele, bet kaut kāda astotā vai devītā pēc kārtas, kurā piedalos vispār. No pašas Andeles Mandeles tirdziņa neko neiegādājos, jo drīzumā došos dažu dienu atpūtā uz Vāciju, tur būs laiks arī mazam šopingam. Tad gribēju atbrīvot vietiņu skapī...

Kalnciema tirdziņā sapirkos aksesuārus un zaļumus:
 
  • KOROLA auskariņus, kuriem bija 50% atlaide, jo trūka mazi akmentiņi auskaros, bet man tas netraucē :) Burvīgas krāsas auskariņi beigās  bija par 6 Eur.
  • Neatceros ražotāju sudrabotajiem puķīšu auskariem :(
  • GERA AURA koka piespraudīti ar lapsiņas seju, rudens krāsas :)
  • Un pelēko aprocīti nopirku Rīga Plaza veikalā Mūsmājas.


Vislielākais prieks ir par NELA STRENGE :) ļoti sen jau sapņoju par rokassprādzi un beidzot iegādājos.. Manā īpašumā tagad ir divas, vienu man uzdāvināja par labi padarītu darbiņu. Rokassprādzes atrādīšu citā rakstā, lai interesantāk.
Un šis ir man jaunais, mazais dārziņš. Vai nav zaļi ? :D Manā dārziņā tagad aug piparmētras, baziliks un smalklapu baziliks. Virtuve garšīgi smaržo.

Kopumā esmu ļoti priecīga par Kalnciema tirdziņu, noteikti braukšu tur vēl un pirkšos uz nebēdu šos zaļumus un vēl šo to :) 

Un sestdienas vakars beidzās ar Operas izrādes apmeklējumu Cēsis. Džordža Gēršvina opera "Porgijs un Besa" koncertiestudējums. Izrāde bija ļoti skaista. Daļa mākslinieku bija no Amerikas un daļa latviešu. Tiešām skaisti, gan visi mākslinieki ar savām īpašajām balsīm, gan koris :)



Svētdiena turpinājās mierīgi ar brokastīm ārpus mājām un izbraucienu, atkal uz RĪGU :D

Mērķis bija uz Lucavsalu, jo tur notika Piena Svētki 2016. Kad aizbraucām, tur tikko viss bija sācies, notika maziņš Dizaina tirdziņš, fonā mūzika un darbojās ēdināšanas teltis. Sapratām, ka ilgi neuzkavēsimies, jo cerējām uz kādu dzīvās mūzikas koncertiņu. Protams, līdz Rīga Plaza arī nebija tālu :D , tad devāmies uz turieni.

Rīga Plaza mums sanāca ļoti ekonomiski iepirkties :D
Veikalā Sinsay iegādājos daudz saulenes :D
VESELAS 6!  un sestās ar zilajiem stikliņiem, iegādājos ķīniešu veikalā.
Visas saulenes ir retro stilā, man tādas piestāv.. puisis teica: "jāņem visas!!!" , jo katrai cena bija ap 1 Eur :D
Sinsay veikalā tiku pie crosbody somiņas ar bārkstīm, tāda arī bija manā whishlist sarakstā :)

Tālāk ceļš ved uz Bershka
Tur mani apbūra pilnīgi netipiski zābaki man :O Pielaikoju, jo tie bija vienīgi 40. izmēra apavi atlaižu zonā. Un ?! Derēja kā uzlieti! Samīlējos. Parasti nēsāju sievišķīgākas lietas,bet rudenim būs ļoti labi. Un cena arī draudzīga 20 Eur.

Reserved:
Reserved veikalā iegādājos kleitiņu par 10 Eur, arī retro stilā.

Un beigās H&M mani iepriecināja
 ar vēl vienu somiņu un somiņa arī ir ar bārkstiņām. In Love.
 
Kāds garo zeķu pāris rudenim un kļūdīgi nopirktas "zeķubikses" :D Ieberzos, ieraudzīju vienīgo M izmēru un ķēru ! :D mājas attapos, ka tie ir legingi :D DAMN ! :D
Un jaunumiņi manā kosmētikas plauktā. Iepriekš esmu izmēģinājusi H&M sejas maskas un smaržīgos sprejiņus. Pirmo reizi izmēģināšu nagu lakas un lūpu krāsu, bet tas būs citā rakstā.
Lūpu krāsas cena bija 5 Eur un nagu lakas par 3 Eur.. Sākumā pie kases biju paķērusi divas nagu lakas un lūpeni. Pašās beigās tik sapratu, ka akcijas kosmētikai cena ir 2 Eur par vienu :D skrēju pakaļ zilajai nagu lakai, jo izmēģināšanai nolēmu paņemt tik divas :) Tā nu tiku pie trim burvīgām nagu lakām... testēsim...


Veiksmīgi pirkumi, ne ? :) 






Comments

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Skrubīši no Multilukss