Ar saules atgriešanos

bilde no WeHeartIt.com

Ar atgriešanos !
Karstumiņš jau bija jūtams iepriekšējās dienās, bet beidzot saulīte neslēpjas aiz mākoņiem.

Šodien par maniem sauļošanās draudziņiem:
  • "SUN OZON" abi krēmiņi - viens kā aizsargkrēms un otrs ir pēc sauļošanās. Standartiņš, ko var iegādāties "Drogas". Neesmu šīs firmas fanāts, bet ātruma nopirkti un tiek lietoti, ja nepieciešams. Otreiz nepirktu, vienkārši nepatīk šie krēmi. Vienīgais plusiņš ir pēc sauļošanās krēmam, viņš ir nedaudz ar bronzeri, lielu atšķirību neredz, bet mazliet ir. 
  • "SUN energy" krēms ar Basic SPF 10 - ja godīgi, tad nepateiks, ka tikai ar SPF 10 :D liekas, ka vismaz SPF 20. Lietoju viņu maz, bet ja sanāk ilgi uzturēties saulē, tad jūtīgākās zonas tiek sasmērētas tieši ar šo krēmu. Pirkts "Multilukss".
  • "SUN energy" pūšamā eļļa ar SPF 6. Šo eļļiņu pērku atkārtoti "Multilukss"veikalā. Patīk lietot sauļošanās eļļas. Šī tiek lietota uz urrā. Ja ātrumā nepieciešams izcelt kājas, tad ar šo eļļiņu viss skaisti spīd :) Aizsardzība arī liekas lielāka kā SPF 6.
  • mazais "Tropic" krēmiņš ir pirkts Spānijā. Ērts iepakojuma izmērs, ko var pārnēsāt līdzi gan tepat uz jūriņu, gan ceļojumiem. Krēms ar SPF 30, spēcīgs. Šo lieku tikai uz tattoo, lai tattoo neizbalētu. 
  • BET man vismīļākais sauļošanās produkts ir "BIO PLANETE" COCONUT OIL !!!

Šo Coconut oil pērku Eko veikalā "Bioss", cena ļoti laba un labas konsistences eļļa. Maģiskais līdzeklis it visam. Lietoju gan matu maskās, gan kā mitrinošu līdzekli ādai, gan kā sauļošanās produktu, reizēm kosmētikas noņemšanai.
 Tas arī viss :)

Pastāsti par saviem mīļākajiem sauļošanas produktiem :)
Kas zin, varbūt atklāšu jaunumu.





Comments

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Skrubīši no Multilukss