Chocolate cookies and nothing special

Aukstums ir atgriezies ...
Šoreiz nolēmām parādīt ikdienišķu un ērtu apģērbu. Pamatā ir džinsi un krekls, blūze vai džemperis. Ērti un stilīgi :D
Šāds stils ir ērts pārgājienos un ikdiena (ja negrib ļoti pucēties), tāpēc arī nolēmām par labu cepumiem :)
LAURA:

DACE:


Laura ir baigais malacis :) garšīgākie cepumi ever !!! :) 
Cepumos ir jūtama salda un sāļa garša vienlaicīgi. Debešķīgi garšīgi!!


CEPUMI AR ŠOKOLĀDI 
RECEPTE:

  • 0,3 kg milti
  • 0,190 kg sviests*
  • 0,2 kg brūnais cukurs
  • 3 olas**
  • 1 tējk. Soda
  • ½ tejk. Sāls
  • 0,4 kg šokolāde***

Sviestu ar cukuru puto līdz iegūst gaisīgu masu. Pa vienai pievieno olas. Miltus, sāli un sodu sajauc  un izsijā. Trīs piegājienos pievienu miltus. Šokolādi sablenderē vai sakapā, iemaisa mīklā. Izveido  no mīklas desu, ietin pārtikas plēvē, liek saldētavā vismaz uz 1 stundu.  Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180*C. Mīklu izņem no saldētavas, uzliek uz dēlīša un sagriež 1cm biezās ripās. Cep apmēram 10 minūtes, cepumiem jābūt gaiši brūniem.
Šokolādes vietā var izmantot arī riekstus, sukādes, marmelādi. Šajā receptē tika izmanta 3 veidu šokolāde.

Lauras ieteikumi:
*Sviestam jābūt istabas temperatūrā.  Sviestu jāizņem no ledusskapja vismaz 2h iepriekš, bet ja tomēr ir aizmirsies to izdarīt,  tad sviestu var pakausēt mikroviļņu krāsnī.
**Vislabāk ja olas ir istabas temperatūrā. Ja olas būs tikko no ledusskapja, tad pievienojot sviestam tas saies kunkuļos.  Ātrais veids kā olas sasildīt, ielikot bļodā ar siltu ūdeni  un paturot vismaz 5 minutes.
***Labāk izmantot šokolādi, kas paredzēta kulinārijai. Šo sokolādi cepot, tā nepaliks graudaina. Šādu šokolādi var nopirkt  veikalos vai arī specializētajos veikalos -„Gemoss”.

mmmm....
Lai Jums labi garšo!





 SILTI SVEICIENI NO MUMS !!! :)



Comments

Popular posts from this blog

Dzintars

Mazliet svētku sajūta un 7 Soļi Svaiga Gaisa

Skrubīši no Multilukss