Chocolate cookies and nothing special
Aukstums ir atgriezies ...
Šoreiz nolēmām parādīt ikdienišķu un ērtu apģērbu. Pamatā ir džinsi un krekls, blūze vai džemperis. Ērti un stilīgi :D
Šāds stils ir ērts pārgājienos un ikdiena (ja negrib ļoti pucēties), tāpēc arī nolēmām par labu cepumiem :)
LAURA:
DACE:
Laura ir baigais malacis :) garšīgākie cepumi ever !!! :)
Cepumos ir jūtama salda un sāļa garša vienlaicīgi. Debešķīgi garšīgi!!
CEPUMI AR ŠOKOLĀDI
RECEPTE:
- 0,3 kg milti
- 0,190 kg sviests*
- 0,2 kg brūnais cukurs
- 3 olas**
- 1 tējk. Soda
- ½ tejk. Sāls
- 0,4 kg šokolāde***
Sviestu ar cukuru puto līdz iegūst gaisīgu masu. Pa vienai
pievieno olas. Miltus, sāli un sodu sajauc
un izsijā. Trīs piegājienos pievienu miltus. Šokolādi sablenderē vai
sakapā, iemaisa mīklā. Izveido no mīklas
desu, ietin pārtikas plēvē, liek saldētavā vismaz uz 1 stundu. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180*C. Mīklu izņem
no saldētavas, uzliek uz dēlīša un sagriež 1cm biezās ripās. Cep apmēram 10
minūtes, cepumiem jābūt gaiši brūniem.
Šokolādes vietā var izmantot arī riekstus, sukādes,
marmelādi. Šajā receptē tika izmanta 3 veidu šokolāde.
*Sviestam jābūt istabas temperatūrā. Sviestu jāizņem no ledusskapja vismaz 2h
iepriekš, bet ja tomēr ir aizmirsies to izdarīt, tad sviestu var pakausēt mikroviļņu krāsnī.
**Vislabāk ja olas ir istabas temperatūrā. Ja olas būs tikko
no ledusskapja, tad pievienojot sviestam tas saies kunkuļos. Ātrais veids kā olas sasildīt, ielikot bļodā
ar siltu ūdeni un paturot vismaz
5 minutes.
***Labāk izmantot šokolādi, kas paredzēta kulinārijai. Šo
sokolādi cepot, tā nepaliks graudaina. Šādu šokolādi var nopirkt veikalos vai arī specializētajos
veikalos -„Gemoss”.
mmmm....
Lai Jums labi garšo!
SILTI SVEICIENI NO MUMS !!! :)
Comments
Post a Comment